top of page
3D fremstillingsprinter

Severo pilleknuser


Severo Pilleknuser er hurtig og effektiv til knusning af medicin i et lukket system, så der ikke sker forurening til miljøet. Herved undgås risiko for inhalation af medicinstøv og hudkontakt med medicinen. Ligeledes forbygges belastningsskader på hænder og håndled.


De enkelte dele af pilleknuseren kommer ikke i berøring med den medicin der bearbejdes, så pilleknuseren er efter knusning af piller/tabletter straks klar til bearbejdning af medicinen til næste patient uden forsinkende rengøring.


Maskinen kan knuse op til 6-8 piller ad gangen, og har et indbygget genopladeligt batteri, så den kan anvendes uafhængig af adgang til strøm. Arbejdsprocessen er støjsvag.
 

Booking: Via Outlook


Lokation: Fremgår i Outlook


Ressourceperson: Rikke Nymann Lund


Målgruppe: Primære målgruppe; SOSU, Kursus, Rekruttering og PA. Fag som har fokus på medicinhåndtering og ergonomi og i fag som generelt har fokus på at forebygge arbejdsskader/ fysisk arbejdsmiljø.


Kursister og elever på SOSU-området.


Forslag til fag / fagmål: Farmakologi og kurser med medicin håndtering.


Quickguide: Klik her


Brugermanual:


Link til producent: Klik her


Rengøring: Det anbefales at anvende Severo Rondeller for at holde stempelhovedet helt rent. Det sparer tid på rengøring af Severo pilleknuseren og stempelhovedet. Snavs på stempelhovedet fjernes med vand og sæbe. Synligt snavs på selve Severo maskinen fjernes bedst med en fugtig klud med vand og sæbe. Ved gentagen anvendelse af sprit på Severo maskinen kan overfladen beskadiges.


 


bottom of page