top of page
3D fremstillingsprinter

Roger Select mikrofon


Roger Select er en mikrofon til folk med hørenedsættelse. Den giver brugere af høreapparat mulighed for at høre og deltage i samtalen, ved hjælp af en innovativ MultiBeam-teknologi, som gør det muligt at høre, uanset hvor talerens stemme kommer fra.


Mikrofonen fokuserer automatisk på taleren og har Bluetooth forbindelse til håndfri telefonsamtaler. Roger

Select opfanger stemmen hos den, der taler, og sender den trådløst direkte ind i dine ører, og sikrer en øget taleforståelighed. Roger Select kan anbringes midt på et bord, f.eks. på en restaurant, eller den kan bæres af en person, for at denne skal kunne høre en person, der ikke befinder sig i umiddelbar nærhed.

Den kan også bruges til at streame lyd fra TV, PC, spillekonsol mv.


Roger Select er designet til universalbrug ( alle høreapparater), enten ved at høreapparatet har små modtagere indlejret eller ved at man kan påsætte modtagere på høreapparater.


Fordelen ved en Roger Select fremfor alm. Teleslynge er dels at den er transportabel og ikke knyttet til et specifikt rum + at mikrofonen kan opfange lyden fra flere personer


Små korte videoer der viser i hvilke situationer Roger Select kan anvendes: klik her


 

Booking: Via Outlook


Lokation: Fremgår i Outlook


Ressourceperson: Rikke Nymann samt Kenneth Pihl


Målgruppe: Kursus, SOSU, PA og rekruttering i fag hvor der arbejdes med hørenedsættelse/ velfærdsteknologierForslag til fag / fagmål:


Undervisningsmateriale:


Quickguide og brugermanual: Klik her


Supplerende video: Klik her (engelsk film)


Link til producent: Klik her


Rengøring: Rengør enheden med en fugtig klud. Brug aldrig vaske og rengøringsmidler (vaskepulver, sæbe osv.) eller alkohol til rengøring af enhederne

 


bottom of page