top of page
3D fremstillingsprinter

Bestic - Spiserobot


For nogle mennesker er det intimiderende og opslidende at blive madet. Ofte af mange forskellige hjælpere i løbet af et døgn. Der kan være for meget snak, for lidt tid eller et forkert tidspunkt.


Med en spiserobot har man selv indflydelse på tempoet og også meget gerne tid og sted.

Bestic er et moderne spisehjælpemiddel, der er designet til børn og voksne, der er for svage eller upræcise i deres bevægelser til at bringe mad fra tallerkenen og sikkert op til munden.


I princippet er Bestic blot en fjernstyret ske, der sikrer at man kan spise i sit eget tempo uden at spilde. Den stilles på bordet foran brugeren og maden anrettes på en stor eller lille tallerken med høj kant.


Ved hjælp af flere forskellige typer fjernbetjeninger kan brugeren selv samle fast eller flydende mad op med skeen og løfte det til en forprogrammeret mundhøjde – uden at spilde.

Bestic™ er et moderne spisehjælpemiddel designet til børn og voksne, der er for svage eller upræcise i deres bevægelser til at bringe mad fra tallerkenen og sikkert op til munden. 

Booking: Outlook


Lokation: Fremgår i Outlook


Ressourceperson: Rikke Nymann


Målgruppe: Spiserobotten kan anvendes på både SOSU- PA og Kursus i fag som f. eks omhandler funktionsnedsættelser, etik, teknologivurderinger (VTV). Kan også være relevant i simulationsseancer.


Forslag til fag / fagmål:


Undervisningsmateriale:


Quickguide:

På- afmontering af ske: Klik her


Betjeningsenhed: Klik her


Brugermanual: Klik her


Link til producent: Klik her


Rengøring: Sørg for, at Bestic er slukket. Frakobl AC-adapteren og betjeningsenheden. Skeen, skeholderen og tallerkenen kan vaskes op hånden eller opvaskemaskine.

Rengør selve spiserobotten, AC-adapteren og betjeningsenheden med en fugtig klud med lidt opvaskemiddel. Brug ikke skrappe rengøringsmidler, opløsningsmidler eller skuremidler. Brug efter behov en blød børst.

 


bottom of page