top of page
3D fremstillingsprinter

Inmu pakke

I denne pakke finder du 4 interaktive sansestimulerende Inmu puder. Alle puder interagerer med brugeren på hver sin måde.
Inmu Relax


Den “håndlette” form og det bløde betræk gør den rar at have i hånden. De blide toner og de rare vibrationer har en afslappende og beroligende effekt på kroppen og giver en følelse af nærhed og tryghed. Lommen gør den let at holde. Der er ingen knapper – et let tryk er nok, til at musikken vågner. Musikken klinger stille ud når puden ikke berøres eller bevæges.


Inmu Relax er velegnet til mennesker med uro, demens og stress, da den dæmper arousal, virker afslappende og bedrer søvnen.

Den er også velegnet til at skabe kontakt og samvær eller som aktiveringsredskab.

For mange psykiatriske patienter er inmu relax et uundværligt hjælpemiddel til at reducere uønskede tanker og ubehag.Inmu Dance


Danner musik og blide vibrationer ud fra berøring og bevægelser og opmuntrer til bevægelse og til glæde og fornøjelse med et rytmisk musikunivers, der er inspireret af 1960-ernes energiske bossa nova. Musikken udvikler sig og intensiveres sammen med bevægelsesniveauet. Valget af stoftyper og detaljer i betrækket understreger den sansestimulerende virkning. Et elastikbælte gør det let at holde fast i den. Der er ingen knapper – et let tryk er nok til at musikken vågner og du kan interagere med den.


Inmu Dance er velegnet til kognitiv- og bevægelsesterapi, sansestimulering og til at øge arousal

Inmu Joy


Inmu Joy er blød og rar at kramme. Hænderne kan ikke lade være med at gå på opdagelse i de mange detaljer og den bløde pels. Når du aer og rører dimserne, sker der sjove ting og musikken er dejligt beroligende. Har du lyst til at lege, hoppe og danse – så vil inmu Joy gerne være med. Musikken skifter til glad og sjov dansemusik. Inmu Joy er din nye musikalske ven.


Kan aflede opmærksomhed fra tanker, der støjer eller fra ubehag. Den kan tages med i skole, på tur eller anvendes i forbindelse med lektier for at holde koncentrationen. Inmu Joy rummer desuden uanede muligheder for musikalsk leg og aktivitet

Inmu Rythm


Rytme er bevægelse, rytme giver energi, rytme skaber struktur. Inmu Rythm møder dig på dit energiniveau. Hvis du er i høj arousal, får du energisk musik i ørerne, og du føler en rytmisk vibration i kroppen. Det giver energi og struktur til din hjerne og hjælper dig med at fokusere og koncentrere dig. Du kan røre og nusse med inmu Rythm. Musikken og vibrationerne er meditative og hjælper din hjerne til at holde fokus.


Inmu Rythm kan hjælpe mennesker med ADHD eller autisme med at fokusere og koncentrere sig. Kan anvendes alene eller i en gruppe. Kan anvendes til terapeutisk træning – eks ved personer med ufrivillige muskelbevægelser. Kan anvendes til mennesker med høj arousal.
Se flere videoer her:


https://inmutouch.com/da/inmurelax/


Booking: Outlook (bookes som samlet pakke)


Ressourceperson: Kenneth Pihl


Målgruppe: Målrettet SOSU, PA (specialpædagogisk område) og KompetenceCenteret


Forslag til fag / fagmål: Fag hvor der arbejdes med velfærdsteknologi, sansestimulation, arbejdsmiljø, behov, hjælpemidler, rehabilitering.


Undervisningsmateriale:


Quickguide og brugermanual : Klik her


Link til producent: Klik her


Rengøring: Betrækket kan vaskes ved 4O ˚C (bomuldsbetræk) / 6O ˚C (polyesterbetræk).

Inder betræk er vandafvisende og kan tørres af med en våd klud.


Link til videovejledninger ( ladning, vask, lydløs og ændrelydstyrke): Klik Her


 


bottom of page