top of page
3D fremstillingsprinter

Ergonomisk bestik og køkkenredskaber


Vi har på skolen samlet et udvalg af ergonomisk spisebestik og køkkenredskaber til både børn og voksne. I kassen findes vejledninger og beskrivelser til de enkelte redskaber. Herudover findes også et produktkatalog, så yderligere inspiration kan søges til praksis.

Spisehjælpemidlerne er indkøbt hos Danish Care Supply, som er en af mange udbydere på markedet. Længere nede er linket til forhandler. Her kan du søge yderligere information.


I vores sortiment findes både letvægtsbestik, enhåndsbetjent bestik, godt greb bestik, grebsfortykkere, bestik holder, junior og børnebestik, ergonomisk gaffelkniv, bestik til højre og venstrehåndede mm.

Dette er blot et lille udpluk af de mange forskellige produkter der findes på markedet.
 

Booking: Outlook


Lokation: Fremgår i Outlook


Ressourceperson: Kenneth Pihl


Målgruppe: Bestikket kan anvendes i fag hvor eleverne arbejder med ergonomi, rehabilitering, hjælpemidler i relation til funktionsnedsættelser. I faget innovation kunne man forestille sig eleverne kan videre udvikle på produkterne. I forbindelse med rekruttering, kunne man forestille sig at spise med bestikket – i forbindelse med der simuleres funktionsnedsætttelse.


Forslag til fag / fagmål: SOSU, PA; og KompetenceCenter

Eks fag hvor der arbejdes med hjælpemidler, sundhedsfremme, rehabilitering.


Undervisningsforløb:


Link til quickguide: klik her


Link til producent: Klik her


Rengøring: Aftørres med desinfektionsservietter


 bottom of page