top of page
3D fremstillingsprinter

Carendo badestol

Carendo er udviklet med det formål at muliggøre en enkelt plejepersons udførelse af hele hygiejnerutinen uden behov for yderligere hjælpemidler eller assistance. Dette omfatter opgaver som brusebad, toiletbesøg, hårvask, fodpleje, håndtering af kompressionsstrømper, skift af voksne engangsbleer samt andre diskrete hygiejneopgaver, påklædning og afklædning, samt forflytning til og fra badeområdet.


Badestolen er højdejusterbar, hvilket giver plejepersonalet mulighed for at opnå den optimale arbejdshøjde under hele hygiejnerutinen. Gennem funktionen 'Care Raiser' kan plejepersonalet løfte plejemodtagerens underkrop med lethed ved blot at trykke på en knap. Dette gør det muligt at udføre diskrete hygiejneopgaver samtidig med at plejemodtagerens værdighed opretholdes.


Stolen er designet med et fuldlængde ryglæn og solide armlæn, der giver ekstra støtte til plejemodtagere med nedsat stabilitet i overkroppen."Engelsk demo film. Se flere videoer hos forhandler (link længere nede)


 

Booking: Bookes med lokaleRessourceperson: Kenneth Pihl


Målgruppe: Carendo anvendes til borgere, som har begrænset eller ingen ståfunktion. Fordelen ved Carendo er, at opgaven kan løses af 1 hjælper grundet hæve/sænke, kippe og care raiserfunktion, som ligeledes bidrager til god ergonomi for hjælperen.


Målrettet SOSU, PA (specialpædagogisk område) og KompetenceCenteret


Forslag til fag / fagmål: Fag hvor der arbejdes med Ergonomi, forflytning, arbejdsmiljø, rehabilitering, hjælpemidler og velfærdsteknologi.


Undervisningsmateriale:


Quickguide og brugermanual : Klik her


Link til producent: Klik her


Rengøring: Kan aftørres med desinfektionsservietter.


 


bottom of page